top of page

İstanbul Film Festivali Şubat Seçkisi

haberler-1.jpg

27.01.2021

İstanbul Film Festivali’nin çevrimiçi gösterimleri devam ediyor! Şubat ayı seçkisinde yepyeni üç filmimiz sizlerle olacak.

5-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Film Festivali Şubat Seçkisi’nde filmler, çevrimiçi olarak gösterilecek. İstanbul Film Festivali’nin çevrimiçi gösterimleri devam ediyor! Şubat ayı seçkisinde yepyeni üç filmimiz sizlerle olacak. 5-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Film Festivali Şubat Seçkisi’nde filmler, çevrimiçi olarak gösterilecek.

12-17 Şubat
RELIC – İzleyenlerden tam not alan, bu yılın en iyi korku filmlerinden biri olan Relic, ilk gösterimini Sundance Film Festivali’nde yaptı. Natalie Erika James’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Emily Mortimer, Robyn Nevin ve Bella Heathcote paylaşıyor. Hikaye, yaşlı bir kadın olan Edna’nın aniden kaybolması ile başlıyor. Kızı Kay ve torunu Sam, Edna’nın eski evine gittiğinde, sinsi bir varlığın Edna’nın kontrolünü ele geçirmeye çalıştığını keşfeder.

13-18 Şubat
YUVA (The Nest) – Rory, son derece hırslı bir girişimcidir. Amerikalı eşini ve çocuklarını banliyödeki rahat yaşamlarından ayrılarak anavatanı İngiltere’ye taşınmaya ikna eder. Burada bir fırsat yakalayan Rory, eski firmasına katılır ve muhteşem bir malikane kiralar. Kısa bir süre sonra bu çekici yeni başlangıcın ve evliliklerinin altında yatan nahoş sırlar ortaya çıkacaktır. Yönetmen Sean Durkin’in kültür çatışmasıyla ve aile dinamiklerini birleştiriği bu aile dramının başrollerinde Carrie Coon ve Jude Law yer alıyor.

20-25 Şubat
ŞARKÜTERİ (Delicatessen) – Jean-Pierre Jeunet ve Marc Caro’nun kült filmi Şarküteri, bu sene 30. yaşını kutluyor! Savaş sonrası toplumda, insanların tuhaf gıda alışkanlıkları geliştirdiği bir zamanda, palyaçoluğu bırakıp bir şarküteri dükkanında işe başlayan Louision, dükkan sahibinin kızı Julie’ye aşık olur. Fakat çok geçmeden, apartmandaki tuhaflıklar onu bulacaktır. Şarküteri, özgün tasarımı ve görselleriyle çağının ötesinde bir klasik.

Biletler, 3 Şubat Çarşamba günü saat 10.30'dan itibaren satışta olacak. Detaylara https://filmonline.iksv.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.

bottom of page