top of page

SÜPERNOVA Türkçe altyazılı fragmanı yayında!

haberler-1.jpg

01.02.2021

Yazarlığını ve yönetmenliğini başarılı yönetmen Harry Macqueen’in üstlendiği SÜPERNOVA’nın Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Oscar ödüllü oyuncu Colin Firth ve Stanley Tucci’nin paylaştığı filmin 2 Nisan’da vizyonda olması bekleniyor.

“AŞKIN GÜCÜNE DAİR, USTACA YÖNETİLMİŞ BİR ESER.” – DEADLINE

Vanity Fair’e verdiği röportajda Stanley Tucci, Süpernova senaryosunu Harry Macqueen'den aldığında, bu güzel ve yalın aşk hikâyesine hayran kaldığını söylüyor. Tucci, başrolü paylaşmak için Colin Firth’ün mükemmel bir aktör olduğunu düşünüp, yönetmenden önce senaryoyu ona atmış. Yönetmenin de kabul etmesiyle birlikte ikili birbirlerinin rolünü üstlenmiş. Gerçek hayatlarında çok yakın dost olan, çekim boyunca birlikte vakit geçiren Firth ve Tucci’nin performansları hayranlık uyandırıyor.

Filmde Sam (Colin Firth) ve Tusker (Stanley Tucci), ailelerini ve arkadaşlarını ziyaret etmek için eski karavanları ile İngiltere turuna çıkmış, 20 yıldır birlikte olan bir çifttir. İki yıl önce Tusker’a erken demans teşhisi koyulduğundan beri, birlikte geçirdikleri zaman, kahramanlarımızın sahip olduğu en değerli şeydir. Yolculuk devam ettikçe geleceğe dair fikirleri alt üst olur, sırlar açığa çıkar ve aşkları daha önce hiç olmadığı gibi bir sınavdan geçer. Tusker’ın hasta olduğu bir dünyada sevgilerinin anlamını da sorgulamak zorunda kalacaklardır.

bottom of page